Karoliina Welin

 

Koulutettu hieroja/ urheiluhieroja
Personal Trainer, Trainer4You
Lukuisia ryhmäliikunnan ohjaajakoulutuksia

Karoliina on aina urheillut ja liikkunut. Nuorena Karo pelasi aktiivisesti pesäpalloa ja haki arvokasta oppia niin lajista kuin huippu-urheilusta pesäpallon mekasta Sotkamon Urheilulukiosta. Karo on vuosien saatossa kouluttautunut niin urheilun kuin taloushallinnon saralla. Sotkamossa opinnot jatkuivat lukion jälkeen urheiluhierojan tutkinnolla sekä personal trainerin koulutuksella. 

Pesäpallo jäi lukiovuosiin, jonka jälkeen kiehtoi yksilölajit. Vuonna 2014 Karo suoritti ensimmäisen puolimatkan triathlonin Joroisissa. Muutaman aktiivisemman triathlonkauden jälkeen ajankohtaiseksi tuli perheen perustaminen ja nyt vuonna 2022 on tavoitteena Ironman kilpailu Barcelonassa.

“Urheilu on minulle elämäntapa ja haluaisin kannustaa myös valmennettavia liikkumaan liikunnan ilosta. Toki kilpailuhenkisenä ihmisenä kilpaileminen kiinnostaa, mutta siinäkin isoin motivaaton lähde on oma kehitys. Vuosien saatossa olen ymmärtänyt henkisen puolen vaikutuksen kehityksessä. Ei ole yhtä oikeaa tapaa harjoitella, joten miksi et harjoittelisi siten mikä sinulle parhaiten sopii”

 

 

Ota yhteyttä

Taneli Welin

 

Valmentajan ammattitutkinto (VAT)
ISCO Contact Point Biomechanics

Tanelilla on pitkä oma urheiluhistoria maasto- ja maantiepyöräilystä, jonka aikana hänellä oli henkilökohtainen valmentaja pyöräilyn huipulta. Jo urheilijana Taneli tykkäsi paljon keskustella ja analysoida harjoittelua yhdessä valmentajansa kanssa. Noilta vuosilta onkin kertynyt paljon oppia ja näkemystä.

Pyöräilyuran jälkeen Taneli on siirtynyt triathlonin pariin ja hän on mukana paikallisen seuran TDT triathlonin valmennustiimissä ja vastaa seuran valmennusryhmien harjoittelusta.

Kyllä tärkeintä on huomioida kokonaisuus. Harvalla meistä on rajaton aika harjoitteluun, joten myös muulle elämälle pitää jättää tilaa. Yleensä kuntourheilussa ongelmana on liian yksitoikkoinen ja liiallinen harjoittelu. Jos yleisvire on jatkuvasti hieman väsynyt, silloin todennäköisesti harjoitellaan hieman liikaa ja kehitys alkaa myös laahata. Lähes poikkeuksetta harjoittelua aloitetaan rakentamaan rauhallisilla pk-treeneillä ja vastapainona ylikovilla lyhyillä vedoilla. Näin saadaan rakennettua vauhtiskaalaa samalla kuin rakennetaan pohjakuntoa. Mutta aina ensin pitää oppia harjoittelemaan, ennenkuin voidaan alkaa tosissaan harjoitella.

Ota Yhteyttä